Serveer eens een Summer Delight
Een nieuwe, verrassende kijk op limonade.
De bloemige, exotische, fruitige tonen van St. Germain en het rijke fruit dat inherent is aan Hennessy Very Special, staan garant voor een overheerlijk drankje.
Ingrediënten
• 40 ml Hennessy Very Special
• 20 ml St. Germain
•15 ml suikersiroop
• 15 ml vers geperst sinaasappelsap
• Sprite
• limoen
• schil van sinaasappel
• 1 takje munt
• ijsklontjes
Bereiding
1. Voeg alle vloeistoffen behalve de Sprite toe aan een cocktailshaker met ijs.
2. Schud tot het gekoeld is.
3. Zeef in een glas met ijs en vul aan met Sprite.
4. Garneer met een schijfje limoen, sinaasappelschil en munt.
Cosy up met een heerlijke cocktail!
Een overheerlijke cocktail met een hoofdrol voor cognac.
De naam doet misschien iets anders vermoeden, maar deze cocktail met bloemige noten, VSOP en gember, zal je smaakpapillen laten dansen.
Ingrediënten
• 45 ml Hennessy VSOP Privilège
• 3 stukjes gember
• sodawater
• 1 kaneelstokje
• 1 takje mint
• ijsklontjes
Bereiding
1. Meng 3 stukjes gember in een shaker.
2. Voeg de ingrediënten (behalve het sodawater) en ijs toe.
3. Schud en zeef het in een glas en voeg sodawater toe.
4. Garneer met een kaneelstokje en een takje munt.
Geniet van een Julep on the Green
Een heerlijke cocktail met een rijke geschiedenis.
De muntjulep is al in de 18e eeuw in Kentucky ontstaan en werd in Groot-Brittannië geïntroduceerd door Frederick Marryat. Deze Julep on the Green is dan weer een verwijzing naar de rijke golfgeschiedenis van Schotland.
Ingrediënten
• 50 ml Glenmorangie The Original
• 12 blaadjes munt
• 12 ml suikersiroop
• 1 scheutje Anogstura bitters
• framboos, schijfje perzik en takje munt ter garnering
• rietje
• crushed ijs
Bereiding
1. Meng alle ingrediënten, met uitzondering van de garnering en crushed ijs in een shaker.
2. Kneus de muntblaadjes voor extra smaak. Schud en zeef in een glas gevuld met crushed ijs.
3. Garneer met framboos, perzik, munt en een rietje.