Frambozen Caipirinha
Ingrediënten:
Cachaça 3cl double
(Ponthier) Frambozenpuree 5 cl
Limoen 8 stukjes
Rietsuiker 1 lepel
Crushed ijs
Bereid de cocktail direct in het glas. Doe de stukjes limoen in het glas en sprenkel de rietsuiker erover. Voeg de frambozenpuree toe en vul de rest van het glas met het crushed ijs. Voeg de CachaÁa toe, mix het geheel goed door elkaar en serveer met 2 kleine rietjes.
That Little Pink Princess
Ingrediënten:
(Ponthier) Frambozenpuree 8 cl
(Ponthier) Citroenpuree 2 cl
Zest van Kaffir limoen
Tonic
IJsblokjes
Voor decoratie: kaffir limoenblaadje, verse aardbei
Blend de frambozen- en citroenpuree samen met de ijsblokjes en de zest van de kaffir limoen. Giet alles in een glas. Vul de blend aan met tonic. Maak het af met het kaffir limoenblaadje en de verse aardbei.
Snow White
Ingrediënten:
(Ponthier) Cocusnootpuree 15 cl
Magere yoghurt (0% vet) 2 cl
IJskoude muntsiroop 1,5 cl
IJsblokjes
Plaats alle ingrediënten in een blender, mix het en server in een glas met blaadjes munt.
Mango Latte Macchiato
Ingrediënten:
(Ponthier) Mangopuree 5 cl
Espresso 6 cl
Volle melk (warm) 15 cl
Decoratie: vloeibare karamel
Giet de mangopuree in het glas. Verwarm de melk tot 65∞C. Giet de opgewarmde melk in het glas en over de puree. Voeg nu langzaam de espresso toe. Giet als laatste de vloeibare karamel toe (als je creatief wilt zijn kan je proberen dit te doen in de vorm van een leuke decoratie als het volleerde barista). Serveer.