Ingrediënten
Groene asperges
Portobello
Oesterzwammen
Maiskolven, in stukken gesneden
Rode puntpaprika
Rode ui
Voor de marinade:
3 el Olijfolie
2 el Balsamicoazijn
1 el Honing
Zout en peper
5 takjes tijm
Bereiding
1. Voor de marinade: meng alle ingrediënten goed door elkaar. Meng de blaadjes van 3 takjes tijm door de marinade en bewaar de rest voor later.
2. Haal de onderkant van de groene asperges en snij de rest van de groenten in grove stukken.
3. Meng de marinade door de groenten.
4. Leg de groenten op een hete barbecue, waarbij alle groenten in één laag over de barbecue worden verdeeld. Zo nodig in etappes.
5. Grill de groenten minstens 2 minuten op één kant en beweeg de groenten zo weinig mogelijk, zodat er grilllijnen ontstaan.
6. Leg alle groenten op een groot bord en garneer met de rest van de tijm.