Kippendijen met geroosterde citroen

Leestijd : 1 Minuten
668x267-detail-image-kippendijen-citroen

Een heerlijke combinatie!

Ingrediënten

2 Metro Chef citroenen, in dunne plakjes
2 el Metro Chef olijfolie
4 kippendijen
50 g Aro suiker
100 ml Aro kippenbouillon
30 g boter
Verse Metro Chef tijm
Citroenrasp van 1 Metro Chef citroen
1 bakplaat

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Bak de kippendijen met wat olijfolie op hoog vuur goudbruin.
3. Voeg peper en zout naar smaak toe. 4. Leg de kippendijen op de bakplaat en schuif deze voor 8 minuten in de oven.
5. Bak de citroenen op halfhoog vuur in een beetje olijfolie tot ze lichtbruin zijn. 6. Strooi de suiker over de citroenen en keer ze om. Schenk de kippenbouillon erover en laat dit op laag vuur 2 minuten pruttelen. 7. Voeg hierna de boter toe om de saus af te maken.
8. Leg de citroenpartjes in een cirkel op de borden en bewaar de saus. 9. Leg de kippendijen er bovenop en maak het geheel af met de saus en wat verse tijm en citroenrasp.