Ingrediënten
Voor 8 personen
Bereidingstijd: 20 minuten – 1 uur rijzen
1 broodmix naar keuze
10 g tijm, fijngehakt
10 g rozemarijn, fijngehakt
1 citroen, geraspt
200 g Levoni Pancetta
bloem om werkblad te bestrooien
deegroller
bakpapier
Bereiding
- Bereid de broodmix volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Voeg de fijngehakte kruiden en citroenrasp toe aan het deeg.
- Laat het deeg rijzen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verwarm de oven voor op 200℃.
- Bestrooi uw werkblad met wat bloem, kneed het deeg nog eenmaal stevig door na het rijzen. Maak een ronde plak van 1 cm dik met behulp van een deegroller en leg het brooddeeg op een bakplaat bekleed met bakpapier.
- Knip het brooddeeg rondom in met een schaar.
- Omwikkel elke strook brooddeeg met een plak pancetta. Draai hierbij het brooddeeg een keer om z’n as, zodat u een mooie twist in elke stick krijgt.
- Bak het brood 20 minuten af in het midden van de oven.
Tip: serveer met een kruidenkaasdip.