Veiligheidswaarschuwing HL RD KOGEL PUNT 4XCA 200G VW

Publicatie datum: 22-04-2024

​​Productnaam: HL RD KOGEL PUNT 4XCA 200G VW
Ean-coce: 8711576059317
THT datum: 18-03-2024, 19-03-2024 of 21-03-2024

Hierbij willen wij je informeren dat wij een veiligheidswaarschuwing sturen aangaande dit product. Er is een wettelijke overschrijding geweest op het middel Ivermectine. Ivermectine is een anti-parasitair geneesmiddel. Dit is gemeld aan de NVWA. De NVWA heeft dit middel ingeschat als ongeschikt, maar niet als gevaarlijk voor de volksgezondheid.

Het gaat om het product met bovenstaande gegevens en houdbaarheidsdatum (THT), welke niet voldoet aan de veiligheidseisen.

Stopzetten gebruik
Heb je het product verhandeld of doorverkocht? Dan vragen wij je hier direct mee te stoppen en je afnemers duidelijk te informeren. In dit geval dien je dit ook te melden bij de NVWA.

Terugbrengen en restitutie
Je kunt het product inleveren bij de klantenservice van een van onze vestigingen. Je ontvangt het volledige aankoopbedrag terug. Neem de factuur mee zodat we je snel kunnen helpen. Onze medewerkers in de vestiging helpen graag met eventuele vragen.

Onze excuses voor het ongemak en we verzekeren dat we de nodige maatregelen treffen om het kwaliteitsniveau van onze producten te garanderen.

Met vriendelijke groet,
Makro Nederland