Recept
Door de introductie van vleesvervangers is het een stuk gemakkelijker om een vegetarisch gerecht te bereiden. Probeer eens de heerlijke NoBeef burger.
Met producten die net zo lekker smaken als dierlijk vlees, maakt De Vegetarische Slager de overstap, ook voor jou als chef, zo gemakkelijk én smakelijk mogelijk. Met bijvoorbeeld de NoBeef Burger, de NoChicken Kipstukjes of de nieuwe NoSchnitzel Vegetarische Schnitzel bied je jouw gasten dezelfde voedingswaarde en smaakbeleving qua uiterlijk, textuur en smaak van vlees..
Bereiding
Ingrediënten 10 pers
Burger
- De Vegetarische Slager NoBeef Vegetarische Hamburger 10 x
- zonnebloemolie 30 g
- Vegetarische kaas 10 plakjes
Opmaak
- hamburgerbroodje 10 st
- rucola 80 g
- augurk, in plakjes gesneden 3 st
- Hellmann's Sandwich Saus Pittige Rode Paprika 180 g
- rode kool zoetzuur 250 g
- Chili flakes 1 g
Burger
- Bak de NoBeef burgers bij voorkeur ontdooid in wat olie aan beide kanten bruin.Leg de plakjes kaas op de burgers.
Opmaak
- Halveer de hamburgerbroodjes en leg deze kort op de grill of bakplaat.Beleg de broodjes met de rucola, hamburger, augurk, saus en de rode kool.
- Maak de burger af met wat chili flakes.
Serveertip
- Serveer de burger met frites en Hellman’s Vegan Mayo.