Bijpassende cocktail: French Cane
Ingrediënten:
- 50 ml Union Lemon & Leaf
- 30 ml Monin Frambozen Siroop
- 30 ml Ananas sap
Bereiding:
- Shake alle ingredienten (hard) in een shaker gevuld met ijsblokjes.
- Serveer het uit door een cocktailzeefje in een gekoeld coupe glas.
- Garneer het met wat frambozen en geniet ervan!
Bijpassende cocktail: Woodford Reserve Bourbon Manhatten
Ingrediënten:
- 60 ml Woodford bourbon whiskey
- 20 ml sweet vermouth
– Noilly Prat
- ANGOSTURA Aromatisch bitter
- 1 kers
Bereiding:
- Giet de whiskey, vermouth en bitters in een mixglas en roer voor 10-15 seconden.
- Schenk in een cocktailglas.
- Garneer met een kers.
Bijpassende cocktail: Ciroc Vodka: DIRTY MARTINI
Ingrediënten:
- 50 ml Vodka.
- 10 ml Noilly Prat Dry Vermouth.
- 10 ml sap van mediterrane olijven.
- 2 groene olijven.
Bereiding:
- Druk de olijven met een stamper op de bodem van een mixglas.
- Voeg de Noilly Prat en de Vodka toe.
- Roer dit met wat ijsblokjes en giet door een zeef in een Martini glas.
Tip: garneer met een paar groene olijven aan een prikker.