Eet je wrap eens koud, met een vulling van roomkaas en zalm

Leestijd : 1 Minuten

Met wraps kun je eindeloos variëren. Of je ze nu warm of koud serveert, als heerlijke lunch, gezonde snack of gemakkelijke avondmaaltijd. Deze wraps met gerookte zalm, roomkaas en rucola zijn zo klaar en ook nog eens superlekker.

Ingrediënten voor 4 personen:

• 1 pakje roomkaas
• zout en peper
• olijfolie
• 4 tortillawraps
• 4 el zeewiertapenade (Lisimo)
• 1 pakje gerookte zalm
• 1 bakje rucola
• 50 gr geroosterde pecannoten, fijngehakt


Extra nodig:

• Prikkers


Bereiding:

1. Doe de roomkaas in een kom en breng op smaak met zout, peper en olijfolie. Smeer de wraps ermee in.
2. Verdeel over elke wrap 1 eetlepel tapenade. Leg daar de zalm op en verdeel de rucola en pecannoten erover.
3. Rol de wraps strak op en snijd ze eventueel in het gewenste aantal porties. Zet vast met prikkers.