Lasagne met courgette en feta

Leestijd : 1 Minuten

RECEPT

Ingrediënten voor 10 personen

1 kg Gegrilde plakken courgette, diepvries
150 g Knorr Professional Toscaanse Tomatensoep
1,1 l Water
20 g Knorr Roux korrels
2 st Uien
20 g Knorr Primerba Knoflookzonnebloemolie
500 g Diepvries spinazie
500 g Ricotta
20 g Primerba Tuinkruiden
150 g Geraspte belegen kaas                       

Knorr Collezione Italiana Lasagne vellen

Bereiding

- Soep: Snipper de ui en fruit aan in een soeppan. Hierbij het water wat nodig is voor de soep.
- Breng het water aan de kook.Draai het vuur lager en voeg al roerend de Knorr Professional Toscaanse Tomatensoep poeder toe en de Knorr Primerba Knoflook en tuinkruiden.
- Kook de soep 5 minuten rustig door. Voeg hierbij de Knorr Roux korrels toe en bindt de soep wat bij.Als de saus klaar is voeg je de spinazie toe en roer je alles door.
- Lasagne: Zet een ovenschaal klaar en begin met een laagje Knorr Collezione Italiana Lasagne vellen.
- Schep hierop een laagje saus. Daarop weer lasagnevellen. Daarop een laag met plakken gegrilde courgette. Op de courgette de helft van de ricotta verdelen.
- Weer lasagnevellen, weer saus, weer vellen, weer courgette en ricotta. Eventueel daarop het laatst beetje saus.
- Strooi hierover de geraspte kaas.
- Zet in de oven op 165 graden met 30 % vocht voor 30 minuten.Serveren: Maak er een frisse salade bij.
- Tip: Maak de lasagne een dag van te voren, koud is hij makkelijker te portioneren.