Veggie fajita wraps

Leestijd : 1 Minuten

een lekker lunch wrap fajita boordevol groenten, kikkererwten en cottage cheese in groenten tortilla's.

RECEPT

4 porties

Ingrediënten
1 el olie
250 g cottage cheese1 stuk komkommer
300 g kikkererwten
200 g cherrytomaten1 stuk avocado1 stuk romaine sla
230 g (1 potje) Santa Maria Chunky Wrap Salsa Mild
28 g (1 zakje) Santa Maria Fajita Seasoning Mix
14 g (1 zakje) Santa Maria Dip Mix American Ranch
1 verpakking Santa Maria Bieten of Wortel Tortilla Wrap Medium

Bereidingswijze
1.     Verwarm de oven op 225 ° C
2.     Spoel de kikkererwten af en doe met de olie in een kleine ovenschaal en rooster ze voor 10 minuten. Voeg daarna de Seasoning Mix toe en roer deze er goed doorheen.
3.     Halveer de tomaatjes, voeg deze erbij en rooster nog 5 minuten in de oven.
4.     Snijd de komkommer in fijne blokjes en meng met de cottage cheese en Ranch Dip tot een koude vulling.
5.     Snijd de salade en avocado in reepjes en verwarm de groente tortilla’s volgens de aanwijzing op de verpakking.