Tijd: 30 min, waarvan 5 min de dag ervoor gedaan kan worden
Serving: 10 p
Ingrediënten
2 bloemkolen, in kleine roosjes
3 tl. plantaardige olie
100 g Santa Maria Crispy Chicken Spice mix
10 Santa Maria Groentetortilla, biet of wortel
200 g sla mix
200 g biet, gekookt
200 g kikkererwten, uitgelekt
150 g guacamole, vers of diepvries
150 g rode kool, in dunne reepjes
100 g rode ui, pickled
50 g verse koriander
250 g yoghurt, op smaak gebracht met Santa Maria Dip Mix American Ranch
Bereiding
1) Dit kun je (een dag) van te voren doen: De rode ui inmaken en de yoghurt saus maken.
2) Stel de oven in op 225°C, doe de bloemkoolroosjes in een grote kom en mix met de olie en de crispy chicken spice mix.
3) Verdeel de bloemkoolroosjes over een bakplaat en bak ongeveer 15 minuten, tot ze goudbruin gekleurd zijn
4) smeer een laag guacamole op de tortilla’s, met daar op de salade, rode kool, kikkererwten en rode ui en crispy bloemkool.
5) besprenkel met yoghurtsaus en top af met verse koriander, rol tot en wrap en serveer.
Tips!
Verwissel de bloemkool voor Pulled Oats om het supersnel en super voedzaam te maken.