Taco met geroosterde bloemkool, bonen en romige koolsla

Leestijd : 1 Minuten

Lekkere vegetarische taco’s met bloemkool, refried beans en romige koolsla.

Recept

10 porties, bereidingstijd

10 porties

Ingrediënten

Coleslaw

500 g spitskool
125 g rode kool
2.5 stuks wortel
2.5 dl mayonaise
2.5 el mosterd
1.25 tl zout

Taco's
1000 g bloemkool
2.5 el olie
1 zakje Santa Maria Taco Seasoning Mix
10 stuks Santa Maria Tortilla 6 inch
0.5 stuk koriander (bosje)
410 g Santa Maria mexican chili beans

Bereiding
Romige koolsla
1. Snijd de kool, rode kool en wortelen in dunne reepjes.
2. Meng de groenten met de mayonaise, dijonmosterd, zout en peper.

Taco’s
1. verwarm de oven voor op 200 ° C.. Snijd de bloemkool in roosjes, bestrooi met tacokruiden en meng met olie. Verspreid op een bakplaat en rooster ca. 20 minuten in de oven tot ze licht gebruind zijn.
2. Verwarm de bonen met wat olie in een pan. Plet ze met een pureestamper of vork tot een grove puree.
3. Grill de tortilla's in een hete pan.
4. Verdeel de gebakken bonen over de tortilla, leg daarop de bloemkoolroosjes en werk af met koolsla. Bestrooi met wat fijngesnipperde koriander.