Zeebaars Mozaïek
Een geweldig modern gerecht, om je gasten mee te verrassen!

Geniet van de unieke smaken van de Middellandse Zee met dit waanzinnig lekkere gerecht van Chef Bart: Zeebaars Mozaïek. De malse, milde zeebaars, afkomstig uit de helderblauwe wateren van de Middellandse Zee, wordt op een unieke wijze bereid, waardoor de smaken perfect samenkomenKlaar om aan de slag te gaan?
Ga naar je lokale Makro vestiging, haal alle ingredienten in huis en volg de stappen in het recept hieronder. Ervaar zelf hoe Chef Bart's Zeebaars Mozaïek jouw smaakpapillen betovert. Tip: Vergeet niet om verse, topkwaliteit zeebaars te gebruiken van Makro. Zo ben je verzekerd van het beste resultaat!
You'll Need
Time to cook
Vervolgens plaats je de zeebaars in het pekel bad.
Pof ondertussen de Cherry tomaten snijd ze eerst in de helft en bestrooi ze met peper, zout, honing en kruiden naar smaak. (5 min 180 graden)

„Met Makro als jouw partner, is alles mogelijk!“
Chef Bart werkzaam bij Makro als business development manager