Makro-pas

Welkom bij Makro

Ontdek bij ons een wereld aan food en non-food inspiratie. Of kom snel en efficiënt je inkopen regelen. Je bent bij Makro aan het juiste adres voor al je zakelijke inkopen. En altijd scherp geprijsd. Alles onder één dak voor ondernemend Nederland.

Makro-pas

Met de Makro-pas gaan de deuren van iedere Makro voor je open. Aanvragen is heel eenvoudig. Vraag de Makro-pas online aan of ga naar je dichtstbijzijnde vestiging.

Wijzigingen

Als er iets niet klopt in je gegevens, horen we dat graag. Neem contact met ons op en houd je klantnummer en bedrijfsgegevens bij de hand om snel geholpen te worden. Je klantnummer staat op de achterzijde van je Makro-pas of onderaan de Makro nieuwsbrief.

Wat heb je nodig om Makro-pas aan te vragen?

Online

  • KvK nummer
  • Geldig e-mailadres & telefoonnummer

In een van onze 17 vestigingen

  • Een recent KvK uittreksel (niet ouder dan 1 jaar)
  • Geldig legitimatiebewijs

Let op: Indien je niet zelf de eigenaar of een bestuurslid van van het bedrijf, de vereniging of stichting bent, dan heb je ook een verklaring van de beslissingsbevoegde nodig. De beslissingsbevoegde is de persoon die namens het bedrijf, stichting of vereniging een Makro-pas mag aanvragen. Bijvoorbeeld de eigenaar of een gemachtigde zoals vermeld op het KvK uittreksel.